Продукти

Курс за медиатори

Медиатор - искате ли да сте?!

Ако желаете да добавите тази компетентност към палитрата си... Добре сте ни дошли!

! Не е необходимо да имате определен вид образование или степен на образование над средното (гимназия). Медиацията спокойно може да е ваша допълнителна професия и то, една от най-актуалните на времето ни. Единствената забрана да бъдат медиатори е за лица, които осъществяват функции по правораздаване в системата на съдебната власт или не отговарят на изискванията на чл.8 от Закона за медиацията. 

Следващи групи в гр. София по традиция има през пролетта (месец март и май) и през есента (месец септември и/или ноември) - в два поредни уикенда лице в лице и в седмицата помежду им - наситено с индивидуален коучинг и дистанционно.

! За 2020 г. групите ще са през пролетта (21-22 и 28-29 март) и през есента. Вече има записали се и местата се запълват бързо.

Ако Ви е назряло и искате да е с нас, обадете се да Ви запазим място!

Групите са нарочно малки и при запълване нa местата можете да се включите в следваща група.

  • Курсът е сертифициращ - дава ви правоспособност на професионален медиатор, сертификат и удостоверение за вписване в Единния регистър на медиаторите към Министерство на Правосъдието.
  • Воден е от най-успешните практици в България в хармоничен екип, които искрено желаят и умеят да споделят знанията и опита си.
  • Практически е - чрез реални случаи и ситуации от българската действителност. И с примери от добрите практики по света.
  • Бутиков е и в малка група - от 6 до 12 души, с които се избираме взаимно.
  • Протича в отворен диалог, с игри, интеракции, кръгови дискусии, практически задачи, констелации, арт-провокации, а често и с експедиции отвъд това, което мислим, че е, до удивителната аха!-среща тук и сега.
  • Времеемкостта е два уикенда (лице в лице) и една работна седмица (в дистанционна интереактивна дискусия и коучинг).
  • Таксата е 800 лв. (крайна цена) с авансова вноска от 300 лв. при записване и довнасяне на остатъка до един месец преди старта на тренинга.
    ! Преференциална цена: 700 лв. при ранно записване от поне три месеца предварително с внасяне на цялата сума наведнъж.

Цените и мястото на провеждане се актуализират всяка година.

Повече за обучението: ТУК.

Какво казват самите участници? Oбратна връзка от участници в тренингите можете да видите тук - ОТЗИВИ.

Заявка и записване можете да направите по e-mail: office@ahaya.org и на тел. 0887 43 34 78.

Превод на таксата: Потвърждаваме запaзването на място за Вас след приемане на заявката Ви и заплащане най-малко на авансовата такса от 300 лв. или пълната такса за участие. Необходимо е пълната такса да бъде преведена най-късно една седмица преди началото на тренинга. При заплащане на таксата след началото на тренинга, размерът й се увеличава със 100 лв. При отказ на участника, авансовата такса не подлежи на връщане, защото е за минималните административни разходи. 

Моля, ако желаете фактура, да ни предоставите данните за нея още при записването си.

Всички такси се заплащат по банкова сметка на Ахая ООД, както следва:

ТБ "Алианц Банк България" АД, BIC - BUINBGSF, IBAN BG22BUIN74441095904116.

Като основание за превода, моля посочвайте: медиация тренинг.

Групи в други градове: Ако желаете да сформираме заедно групи за тренинг в други градове в България - молим, обадете се поне три месеца предварително!

Надграждащи (специализирани) тренинги предлагаме по: семейна медиация, медиация на работното място, училищна медиация и трансформираща медиация. Потърсете ни за повече информация. Насреща сме с радост!

За контакт

"Планетата ни не се нуждае от голямо количество „успешни хора“. Тя отчаяно се нуждае от миротворци, лечители, реставратори, разказвачи на приказки и обичащи от всички видове... Тя се нуждае от хора, с които се живее естествено и добре.“ - Далай Лама

 

 


Име* Фамилия*
   
E-mail* Телефон*
   
Адрес за доставка*
   
Количество* Код за сигурност*
 
CAPTCHA ImageНова картинка
 
*Заплащането става чрез наложен платеж, директно на вашия куриер.